פגיעה בשירותים לנפגע בעבודv

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

06/02/2013 | 16:47 | מאת: ישראל

לפני 10 שנים נפגעתי בעבודתי , הפגיעה הוכרה ע"י ביטוח לאומי ומאז אני נזקק למכשור , לפני שנה עוכבו אישורי למכשור ע"י קופת חולים בה אני חבר ואילו השנה , סרבו להחזיר הוצאות נסיעה ולאחר זמן התקבל מכתב ממנהל סל שירותים על אי מנתן שירותים על פי הנדרש . אומרים שבישראל תוחלת החיים ארוכה אז יש דרכים יצירתיות להשאר עם כסף ואולי לקצר את חייהם של אנשים ... מה נכון וצריך לעשות בימים טרופים אלו שמונעים ממך שירות ואבזור על חוות דעתו של פקיד בשירותי בריאות

ישראל שלום, יש לפנות לרופא המחוזי של קופת החולים בה אתה חבר. בברכה, גיל

מנהל פורום זכויות רפואיות