שאלת לגבי אמי

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

02/02/2013 | 21:12 | מאת: שרונה

שלום רב. אני פונה בשמה של אמי, מזה כ- 10 שנים חולה בסכרת, מטופלת תרופתית בגלוקומין, כמו כן קיימת בלוטת התריס, כולסטרול גבוה ולחץ דם גבוה מטופלים תרופתית גם כן , סכ"ה נוטלת ביום 7 כדורי טיפול לכל המחלות. אמי נמנית בין החולים שנטלו אלטרוקסין ונפגעה מהתרופה שמאז לא מפסיקה לסבול מכאבים המלווים בכל גופה, נוטלת משככי כאבים עם מרשם רופא. אמי עובדת פעמיים בשבוע, המשכורת שלה בחודש 1600 ¤. הגישה תביעה לביטוח לאומי, אך זו נדחתה. מה ניתן לעשות? אם בכלל... והאם הגשת ערעור תעזור במקרה שלה? תודה

02/02/2013 | 21:13 | מאת: *הגישה תביעת נכות

שרונה שלום, יש לבדוק מאלו סיבות נדחתה התביעה של אמך. ניתן להגיש ערר, אך יש להכין היטב את התיק הרפואי בטרם ההגשה. בהצלחה

מנהל פורום זכויות רפואיות