האם חברת זכותי מלווה את הליקוחת שלה

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

30/01/2013 | 19:09 | מאת: אייל

שלום ברצוני להעביר את התיק שלי המטופל אצל עו"ד לחברת זכותי אני כרגע בנכות זמנית אבל המפחיד אותי ששמעתי מחברים שחברת זכותי לא מלווה את הלקוח שלה לוועדה שמתקיימת במוסד לביטוח לאומי האם זה נכון אשמח לקבל תשובה עניינית תודה מקרב לב

איני יודע כיצד זכותי מנהלים את עסקיהם והאם הם מלווים את הלקוח לוועדה. בכל מקרה, החשיבות אינה בעצם הליווי לוועדה אלא כיצד הוכנת לוועדה והאם קיבלת כלים להתמודד מול הרופאים בוועדה. גם עורך דין אינו רופא ואינו יכול להתמודד רפואית מול רופאי הוועדה

מנהל פורום זכויות רפואיות