תביעת ביטוח נדחתה

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

30/01/2013 | 12:26 | מאת: גל

חמי חולה אלצהיימר. במאי 2011 התחלנו בירור עקב ירידה ירידה בזיכרון ובלבול.הסתבר לנו בדיעבד שהוא הצטרף לביטוח סיעודי(משלים)ביוני 2011 דרך הטלפון. הם דחו את התביעה מכיוון שבאותה תקופה הוא היה עם ירידה בקוגנטיביות ולא דיווח על כך(הוא לא מודע לכך ולא משלים עם זה עד היום)פניתי אליהן מספר פעמים לשמוע את השיחה המוקלטת והם גוררים אותי כבר שבועיים עם כל מיני תרוצים.האם יש משהו לעשות בעניין?ואם הם טוענים שהוא עשה ביטוח במצב חולי אז האם הם צריכים להחזיר את הכסף שעד היום הוא משלם?(לקחת כסף ממנו זה בסדר.אך לשלם לא?)

בעיקרון, חברת הביטוח תמיד תבדוק את המצב הרפואי עם הגשת התביעה. היו כבר פסקי דין שאמרו שהיה עליהם לבדוק מראש ועל כן עליהם להחזיר את הכסף שגבו כפרמיה. בכל מקרה, זהו מקרה קלסי שאני ממליץ לערב עורך דין עם רקע בתביעות כנגד חברות ביטוח ואם אפשר, עורך דין עם רקע רפואי (ויש כאילו). בהצלחה, גיל

30/01/2013 | 21:44 | מאת: גל

האם לערב עורך דין בנוגע להחזרת כספי הפרמיה או בכלל לגבי התביעה שנדחתה?

מנהל פורום זכויות רפואיות