תלונה על רופא בגין טיפול לקוי

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

29/01/2013 | 19:43 | מאת: אלעד

עקב פציעה שעברתי לפני שנה, אני קיבלתי לפני יותר מחצי שנה הפנייה לבדיקת MRI ע"י כירורג כף יד אך הרופא המחוזי מתעלם מההפנייה. למרות שהצגתי את כל ההפניות הנחוצות לבדיקה זו. הוא כל הזמן מושך זאת. הדבר גורם לי נזקים קשים לבריאותי כי בדיקת הMRI יכולה לגלות איבחונים שאף בדיקה אחרת לא יכולה לגלות. מה אפשר לעשות נגד אותו רופא? האם הוא יכול להזיק לאנשים חופשי כי הוא רופא מחוזי?

שאלה זו חורגת מנושאי הפורום. לתלונות על רופא מחוזי ניתן לפנות לקופת החולים

מנהל פורום זכויות רפואיות