פסוריאזיס

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

02/03/2009 | 07:17 | מאת: בני

לפני כחודשיים התגלתה אצלי מחלת הפסוריאזיס. הרופא המטפל נתן לי מרשם לטיפול עם " דייבובט " אשמח לדעת מה זכויותיי כחולת פסוריאזיס, ועם ביטוח מושלם בקופ"ח (כללית) לקבל את המשחה הזו בסבסוד הקופה?

02/03/2009 | 16:29 | מאת: אלון אהרונוב

בני שלום, אנו מטפלים במימוש זכויות רפואיות מול המוסדות. חולה פסוריאזיס שלא סובל ממחלות נוספות לא יהיה זכאי לקצבת נכות כללית. במידה ויש בעיות נוספות ויחד כושרך לעבוד נפגם יש לבדוק את זכאותך. לגבי התרופה וסיבסודה - נא בדוק בקופה

מנהל פורום זכויות רפואיות