האם מקבלי קצבת נכות יכולים לקבל שיקום מקצועי??

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

24/01/2013 | 13:46 | מאת: אחד

האם מקבלי קצבת נכות יכולים לקבל שיקום מקצועי?? אני מקבל כ 1300 ש"ח קצבת נכות! רציתי לדעת באם במידה ואני אקבל מביטוח לאומי שיקום מקצועי יבטלו לי את הקצבה??? תודה...

שלום, בהתאם לחוק לרון מקבלי קצבת נכות זכאים לשיקום מקצועי ויכולים לצאת לעבוד ובמקביל להמשיך ולקבל קצבה. את גובה השכר אותו אתה יכול להרוויח יש לבדוק מול ביטוח לאומי מאחר והדבר נבדק לפי מספר משתנים. בברכה לייעוץ אישי - מרפאות בר מדיקס 03-6375700

מנהל פורום זכויות רפואיות