נכות

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

23/01/2013 | 18:35 | מאת: עדי

שלום רב, לפני שנתיים אושפזתי עקב בעיה נפשית ואני מקבלת קצבה מביטוח לאומי אבל לדעתי המחלה היתה עוד לפני הרבה שנים,לפי הזכרונות שלי אבל בשנים האלו לא אושפזתי או פניתי לבקש עזרה האם אני יכולה לתבוע את ביטוח לאומי על השנים הללו תודה מראש

עדי שלום, תביעה לנכות כללית מאפשרת לתבוע עבור שנים קודמות, אך פיצוי יתקבל עד שנה אחורה. לגבייך הדבר פחות רלוונטי מאחר ואת כבר מקבלת קצבה. בריאות, * לייעוץ אישי - מרפאות בר מדיקס 03-6375700

מנהל פורום זכויות רפואיות