קרע דרגה 4 בלידה

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

23/01/2013 | 14:39 | מאת: חנה

בגיל 20 בלידה ראשונה- קרע בלידה בדרגה 4 בלידות הבאות ההמלצה החד משמעית של כלל הרופאים היא ניתוח קיסרי. בנוסף לבעיות שליטה ביציאות . לכאורה היתה רשלנות בלידה-מיילדת לא מקצועית (אגב המיילדת כבר לא מועסקת כיום ) אני עקרת בית .האם אוכל לקבל פיצוי מחברת הביטוח?

חנה שלום, אין אנו עוסקים בנושא רשלנות רפואית, לשם כך יש להתייעץ עם עו"ד. לגבי חברת הביטוח יש לבדוק את הפוליסה ומה היא מכסה. בריאות לייעות אישי - מרפאות בר מדיקס 03-6375700

מנהל פורום זכויות רפואיות