שאלתי,

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

23/01/2013 | 10:46 | מאת: איילת

אני מקבלת קצבת נכות צמיתה, לאחרונה, התחלתי לעבוד ואני מרוויחה באזור ה2,300 ש"ח עברו יותר מ3 חודשים מאז התחלתי לעבוד ועדיין לא דיווחתי לביטוח לאומי. אם אודיע להם עכשיו זה עלול להזיק לי בדרך כלשהי? (שלא דיווחתי להם עד עכשיו? וכן התחתנתי לפני חודש וגם לא הודעתי עדיין האם ירד לי מהקצבה?

איילת שלום, לפי חוק לרון יכול אדם לצאת לעבוד ולהמשיך לקבל קצבה. יש ליידע את ביטוח לאומי על כל שינוי בהכנסה ובמצב האישי ולבדוק מולם את גובה השכר אותו את יכולה להרוויח וזאת בהתאם לנתונים האישיים. מזל טוב, ** לייעוץ אישי - מרפאות בר מדיקס 03-6375700

מנהל פורום זכויות רפואיות