נכות כללית וכושר תפקוד בטוח לאומי

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

22/01/2013 | 14:42 | מאת: דורון

כיצד ניתן לשנות שעור כושר תפקודי בבטוח לאומי האם יש צורך בשינוי אחוזי נכות בכדי לשנות אי כושר עבודה תודה

22/01/2013 | 17:40 | מאת: גיל שטרן

דורון שלום, על מנת להגיע לוועדה הדנה באי כושר עבודה יש לעבור תחילה את הסף הרפואי שהוא 40% נכות כאשר ליקוי אחד לפחות מקנה 25% או 60% נכות המורכבים ממצרף של ליקויים. יש אפשרות לערר על אחוזי אי כושר שנקבעו, אך יש לקחת בחשבון כי בערר הוועדה יכולה להעלות או להוריד אחוזים שנקבעו. ברכות, לייעוץ אישי- מרפאות בר מדיקס 03-6375700

מנהל פורום זכויות רפואיות