חולת טרשת

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

07/11/2012 | 11:22 | מאת: עדי

שלום, אני בת 21 ו6 שנים חולה בטרשת נפוצה. רציתי לדעת עם אני זכאית להטבות או עזרה?

08/11/2012 | 00:22 | מאת: אלון אהרונוב

עדי שלום, כחולת טרשת נפוצה את יכולה להגיש תביעה לקצבת נכות כללית.במצבים קשים ניתן לקבל גם קצבת שרותים מיוחדים ואף הטבות על פי הסכם ניידות. ההטבות והזכויות יהיו בהתאם לחומרת המחלה ולסמפטומים. אחרי הגשת התביעה תוזמני לוועדה רפואית בה יחליטו על אחוזי הנכות ואח"כ בהתאם לאחוזי הנכות ואובדן הכושר יוחלט לגבי ההטבות המגיעות. אלון

מנהל פורום זכויות רפואיות