ביטוח לאומי לחולי פסוריאזיס

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

05/01/2009 | 10:49 | מאת: טלי

רציתי לדעת מה הזכויות מבחינת ביטוח לאומי עבור חולי פסוריאזיס?

06/01/2009 | 09:47 | מאת: איריס חן

שאלתך כללית מידי, הזכויות נקבעות ע"פ חומרת המחלה, ההגבלות התפקודיות וסטאטוס מבחינת עבודה/קשר לעבודה. נשמח לעזור לך ולקבל פרטים נוספים בפגישת ייעוץ ללא תשלום. לתיאום פגישה: 1-700-707-702. בברכה, צוות ברמדיקס

15/01/2009 | 19:57 | מאת: שרון

אני לא בטוחה שיש איזשהן זכויות מיוחדות, בטח לא לחולי פסוריאזיס בדרגות קלות-בינוניות.. המודעות למחלה, כמו גם הזכויות מצומצמות מאד. ראיה לכך היא אי-הכנסת התרופות לחולים לסל התרופות של שנת 2009 ואני נאלצת לקנות את המשחה מכספי.

26/01/2009 | 12:00 | מאת: טלי

איזו תרופה למשל את קונה שלא נכנסה לסל התרופות?

23/05/2013 | 09:47 | מאת: נ ב

אני חולה במחלה וגם דלקת פרקיםוקשה לי ללכת העצבעות ניפחות וכואב לא הציפורניים גם נעליי עקב כבר אני לא יכולה ללכת זה מעצבן קשה לי מאוד מהמצב הזה ממני נ ב

מנהל פורום זכויות רפואיות