עזרה - דחוף!

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

30/07/2007 | 09:05 | מאת: אאאא

שלום רב, אני פונה בשם חברה מאוד טובה שלי. היא בת 27 וגילו לה 2 גושים בכבד - אחד סרטני והשני לא. אמרו לה שהיא חייבת לעבור ניתוח בכדי להיפטר מהגושים האלו. העניין הוא ששני רופאים שהיא פנתה אליהם מבקשים כסף בעבור הניתוח, סכום של 32,000 ש"ח כאשר 80% במזומן. לצערנו הרב, לא הצלחנו לגייס כזה סכום במזומן! הניתוח חייב להעישות בהקדם! מה עושים?? למי פונים?? איך זה יתכן שאדם משלם כל חיו עבור קופת חולים והיא לא יכולה לממן כזה ניתוח - שלצערינו רבים מדיי נאלצים לעבור אותו כל יום?? מה לעשות??? מחכה להכוונה כלשהי. תודה רבה

30/07/2007 | 11:46 | מאת: ב

משהו לא ברור בדברים שלך: האם קופת החולים שלה לא מאשרת את ביצוע הניתוח? אם יש צורך רפואי בניתוח , זה נעשה בבית חולים ציבורי., ואז אין צורך לשלם עבורו, וברור שקופת החולים מממנת את האישפוז בגין הניתוח! אלא אם כן את מתכוונת בשאלתך לניתוח שרוצים לבצעו באופן פרטי?

30/07/2007 | 15:05 | מאת: איילת לבנון

ניתוחים להסרת גידולים נערכים על ידי בתי החולים ללא תשלום. תמוה בעיני מדוע לא קיבלת הפניה. מצטרפת לשאלותיו של ב' (מעלי)

30/07/2007 | 15:05 | מאת: איילת לבנון

ניתוחים להסרת גידולים נערכים על ידי בתי החולים ללא תשלום. תמוה בעיני מדוע לא קיבלת הפניה. מצטרפת לשאלותיו של ב' (מעלי)

מנהל פורום זכויות רפואיות