התליית רישיון

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

01/11/2012 | 09:47 | מאת: יגאל

עקב דרישה מצידי לקצבת נכות מביטוח לאומי קיבלתי הזמנה למשרד הבריאות ב14 לאוקטובר שם הדועו לי על התליית רישיוני.ב31 לאקטובר זומנתי למשרד הרישויי לגברת בורשטין ניצה שהסבירה לי שאסור לי לנהוג ולקחה לי פיסית את הרישיון עד אשר אעמוד בבדיקות רפואיות. 1 עדיין אין לי זימון לבדיקות.שאלתי האם זה חוקי? האם יש באפשרותי לעשות משהו?

02/11/2012 | 00:19 | מאת: אלון אהרונוב

יגאל שלום, ישנם מקרים בהם רופאי הביטוח הלאומי מעבירים מיידעים למשרד הרישוי כדי לבדוק כשירות לנהיגה בהתחשב במחלה. אני מניח שמה שעושים במשרד הרישוי אכן חוקי. עליך להתייעץ עם עורך דין המתמחה בתחום . אלון

מנהל פורום זכויות רפואיות