עזרה

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

22/10/2012 | 01:26 | מאת: אור

שלום אני עובדת שנה כסדרנית עבודה פיזית בסביבות 7 שעות ביום לאחרונה החלו לי כאבים בכתף קיבלתי זריקה והבנתי שיש לי כמה הסתידויות קטנות בכתף. אני לא חושבת שכדאי שאני ימשיך לעבוד בעבודה פיזית זו. האם מגיע לי משהו ?

23/10/2012 | 12:47 | מאת: אלון אהרונוב

אור שלום, יש לבדוק האם יש קשר בין הבעיה בכתף לבין עבודתך כסדרנית. תגישי תביעה להכרה בליקוי כפגיעה בעבודה . את התביעה מגישים לסניף הביטוח הלאומי הקרוב לביתך. אם ימצא קשר תוכלי להגיש תביעה לנכות מעבודה. אלון

מנהל פורום זכויות רפואיות