קיצור שעות העבודה בשל ילד נכה

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

18/10/2012 | 22:15 | מאת: דניאלה

שלום, אני אם לילד בספקטרום האוטיסטי בן שנתיים, אשר נמצא במעון יום שיקומי בעיר סמוכה לעיר שלי (לא היה מקום בעיר שבה אני גרה). שעות העבודה שלי הן משעה 07:30 ועד 15:30. מאחר ושעות העבודה של המעון הן 07:30 עד 15:30, אני לא יכולה לעבוד בשעות העבודה הרגילות שלי. שאלתי היא האם אני זכאית לקיצור שעות העבודה ואם כן, האם זה על חשבוני או שאני עדיין אמורה לקבל אותה משכורת. בתודה מראש, דניאלה

20/10/2012 | 23:02 | מאת: אלון אהרונוב

דניאלה שלום. שאלתך הינה בתחום דיני עבודה. נא פני לפורום המתאים. אלון

מנהל פורום זכויות רפואיות