תסמונת המעי הרגיש

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

15/08/2012 | 22:56 | מאת: לאה

אני מורה זה 24 שנים וסובלת מIBS.בשנתיים האחרונות מצבי החמיר והתקפות האופייניות למעי רגיש הן יומיומיות ובצורה קשה ביותר הפוגעת בתפקודי.אני אמורה להמשיך לעבוד במשרה מלאה מאחר ורופא תעסוקה לא אישר הפחתת שעות למרות כל האישורים הרפואיים. מה הייתם מייעצים לי לעשות?

16/08/2012 | 00:40 | מאת: אלון אהרונוב

לאה שלום, במצבך ניתן לבחון פניה למעסיק לבחינת הפחתת שעות עבודה על חשבון ימי מחלה. כיוון שאת ממשיכה לעבוד לא תוכלי כנראה לקבל קצבת נכות כללית מביטוח לאומי אלא אם הכנסתך תהיה נמוכה מכ 4000 ש"ח ותעמדי בתנאי הזכאות. אלון

מנהל פורום זכויות רפואיות