זכויות לאחר לידה

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

30/07/2007 | 07:20 | מאת: הדס

שלום, ילדתי לפני 7 שבועות בניתוח כתוצאה באוסטופורוזיס של הריון, דבר שגרם לי למוגבלות קשה בתנועה עד שימוש בכיסא גלגלים. היום, 7 שבועות אחרי הלידה אני עדיין משתמשת בקביים. האם יש סיבה או אפשרות להאריך את חופשת הלידה על חשבון ימי חוםש בגלל בעיה זו? מה האפשרות לקבל ימי מחלה לאחר חופשת הלידה במידה ועדיין יש בעיה בתפקוד? תודה

30/07/2007 | 14:58 | מאת: איילת לבנון

ניתן לפנות לרופא המשפחה, להסביר את המצב. באפשרותו לשלוח אותך למרפאה תעסוקתית אשר תקבע האם אין ביכולתך לחזור לעבודה ולקבל ימי מחלה

מנהל פורום זכויות רפואיות