רשלנות רפואית - פה ולסת

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

28/07/2007 | 20:21 | מאת: חנה גולן

שלום רב, לפני כ - 8 חודשים עשיתי ניתוח פרטי לקידום הלסת התחתונה מאז יש לי כאבים בלסת והתלוננתי על כך נאמר לי שזה טבעי ויעבור עם הזמן אך זה לא עובר בפגישה האחרונה עם האורתודנטית ואחד הרופאים הבנתי שהלסת שלי לא קודמה מספיק ונאמר לי שאני אתייעץ עם המנתח שניתח אותי, מנהל המחלקה סביר להניח שהרופא יגיד לי שאין קשר בין כאבי הלסת לבין זה שהיא לא קודמה מספיק ואני ארצה לגשת להתייעצות שניה שאלתי היא האם אני יכולה לבקש את התיק מביה"ח או לצלם אותו ? אודה על תשובתכם המהירה

29/07/2007 | 09:22 | מאת: לחנה

כל אדם זכאי לקבל העתק של תיעוד התיק הרפואי שלו, לעיתים זה כרוך בתשלום לא גבוה.

29/07/2007 | 09:56 | מאת: איילת לבנון

התשובה שניתנה לך מעלי, ניתנה על ידי אחד ממשתתפי הפורום, תודה לו, התשובה נכונה. לנוחיותך,קיים באתר דוקטורס פורום "רשלנות רפואית" ופורום "משפט ורפואה" אשר מתאימים יותר לשאלות בנושא רשלנות רפואית. בהצלחה.

מנהל פורום זכויות רפואיות