אשמח לכל עזרה

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

25/07/2007 | 12:28 | מאת: אמיתי

שלום לכולם נפגעתי בתאונת עבודה קבעו לי 25% נכות אבל לא משלמים לי פיצויים עדיין אין לי מושג למה יש לךי הרגשה שמטרטרים אותי סתם קובעים לי מיליון ועדות וקשה לי להגיע אליהם גם בגלל מצב רפואי לא טוב כל החודשים האלה לא נכנסת משכורת כמובן ואני כבר ממש נואש למי פונים שיחלץ אותי מהסבך הזה??

25/07/2007 | 14:30 | מאת: איילת לבנון

מתי נקבעו 25% נכות? האם העברת תלושי שכר וכל חומר אחר שביטוח לאומי ביקש? 25% נכות מזכים אותך בקצבת נכות חודשית, וזאת באופן יחסי לשכר ערב הפגיעה

מנהל פורום זכויות רפואיות