הגשתי בקשה לפרישה לפנסיה מוקדמת מהוראה עקב בעיות ב

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

09/12/2007 | 19:42 | מאת: אולי-מורה

הוכרתי כנפגעת עבודה על ידי הבט"ל. נציג הסתדרות המורים הזהיר אותי שלא להזכיר את הנושא הרפואי שכן זכויות הפנסיה יפגעו עקב כך.לדבריו-הפנסיה לא תחושב על פי שנות הוותר (25) אלא אך ורק לפי אחוזי הנכות וכי אין שילוב בין השניים. כמו כן- טען הסתדרות המורים שלמרות שנות הוותק הגיל ומצב רפואי-יכול משרד החינוך בהחלט לשלול ממני באופן שרירותי את הזכות לקצבת פנסיה ולפטר אותי ללא כל זכויות. האמנם?(אין בי שמץ אמון בנציגי הסתדרות המורים. מצאתי שמשרד החינוך הולך ביוזמתו לקראת המורים ונוהג אנושיות בסתירה לעסקני הסתדרות המורים ). תודה רבה על הסברך המלומד.

13/12/2007 | 16:20 | מאת: ד"ר עודד שראל

קרוב לוודאי קיימת אי הבנה בינך לבין נציג הסתדרות המורים.בד"כ מה שקובע לפנסיה, הינו שנות הוותק ותוספת בגין מצב רפואי. מכיוון ששאלתך עוסקת בדיני עבודה, אין באפשרותנו להרחיב מתוך הנתונים שהוצגו בשאלתך.

23/12/2007 | 17:49 | מאת: ב.

אין שום יכולת להסתדרות המורים לבטל פנסיה,להקטין אותה או לפגוע בזכויותיך. כורה שיצאה לפנסיה עם 90% נכות מבטל,קבלתי את המגיע לי מביטוח לאומי משכורת עד הגיעי לגיל 60 ולאחר מכן קבלתי את הפנסיה שהגיעה לי ממשרד החינוך. אין להסתדרות המורים שום זכות לחבל בזכויותיך .הלחמי על זכויותיך.

מנהל פורום זכויות רפואיות