זכויות

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

12/11/2007 | 19:30 | מאת: מבקש עזרה

שלום אני חולה במחלה כרונית של המעי ומתקשה לעבוד אני מעוניין האם ישנם זכויות כלשהם בביטוח הלאומי לחולי מחלות כרוניות ? אשמח לעצות שלכם על התהליך ? תודה

16/11/2007 | 13:02 | מאת: גילנף

שלום לך , ביטוח לאומי מסתמך על תבחינים שונים בקביעת אחוז נכות והגבלות בכושר עבודה הנובעות מהליקוי . ישנם וועדות רפואיות של רופאיםם פנימיי/ גסטרו הרלוונטים לבעיה שלך . הטא אתה סובל מ- קרוהן ? קוליטיס ? פוליפים במעי ? בכל מקרה אתה חייב להמציא אישורים רפואיים מרופאים מקצועיים , והדגש צריך להיות ההגבלות התפקודיות שלך . ביי משתתף בפורום

25/11/2007 | 22:36 | מאת: מבקש עזרה

שלום, כפי שציינתי יש לי בעיה כרונית הקשורה למערכת העיכול, בגינה ניתן לקבל אחוזי נכות . אם אני מגיש תביעה והתביעה נדחית ואינני מעוניין לערער ובתקופה אחרת אצטרך שוב פעם להגיש תביעה בגין התלקחות והחמרה אשר תפגע בכושר ההשתכרות שלי ובכלל בתפקוד שלי האם יש לי זכות להגיש תביעה חדשה ללא קשר לתביעה הישנה שנדחתה ? יש הגבלה למספר הפעמים שניתן להגיש תביעה כאשר לא ערערתי עליהן ? תודה

מנהל פורום זכויות רפואיות