שאלה בקשר ל-: ניכוי ביטוח בריאות ממלכתי !!!

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

12/10/2007 | 00:20 | מאת: גיל

שמי גיל ואני נכה צה"ל (42% מתוך 80% כוללת), מוכר על נפש במשרד הביטחון ! שאלה : אני משלם כבר 15 שנים ויותר אוטומתית ניכוי ביטוח בריאות ממלכתי !!! (בתלוש התגמולים של משרד הביטחון - וזה יורד לי אוטומתית מידי חודש !!!) נדמה לי שכיום (ובכול חודש) זה עומד על סך : 21 ש"ח !!! (וזה כמובן תשלום קבוע לקופת חולים - כללית) עכשיו...שאלתי ...: יש לי "כללית פלטניום" + כללית "מושלם" !!! - האם עלי להמשיך לשלם עדין כול חודש (אוטומתית דרך התגמולים של משהב"ט) את ה-21 ש"ח לקופת חולים כללית ? (או שזה כלול כבר ב"פלטניום+המושלם" שיש לי את ה"מושלם" שנים!!!) ? או לבקש לבטל את התשלום הזה ! ואולי מגיעה לי אפילו החזרים של הכספים האלו ? ואם כן - למי עלי לפנות ? נ.ב. מקווה שהגעתי לפורום הנכון ! - אם לא אנא הפנו אותי לפורום הנכון ! תודה מראש לעונים : גילי - ROZGIL

15/10/2007 | 08:12 | מאת: איילת לבנון

ביטוח מושלם מרחיב את סל הבריאות שלך. אפשר לפנות למוקד הקופה במקרה שלך לכללית ולבדוק איתם אופציה של הנחה או קיזוז שכן על פניו נראה כי כן מדובר על כפל תשלומים

מנהל פורום זכויות רפואיות