פענוח CT עמוד שדרה צווארי

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

20/12/2016 | 07:40 | מאת: רוני

שלום, אשמח לקבל חוות דעת לגבי בדיקת CT עמוד שדרה צווארי: מעבר קרניו-צרביקלי תקין. שמירת לורדוזיס. גובה גופי החוליות שמור. הצרות של מרווח בין חולייתי עם היווצרות זיזים אחוריים קטנים בגובה C5-C6. בלט דיסק לטרלי משמאל בגובה C5-C6 גורם ללחץ קל על השק התקאלי. ללא SPINAL STENOSIS. תודה רבה על העזרה.

20/12/2016 | 07:48 | מאת: רוני

שלום, אני מבקשת להוסיף שאני סובלת היום מכאבי צוואר, ראש וגב וחולשה ביד ימין. אשמח להכוונה לגבי דרכי טיפול. האם, באם מבצעים את דרכי הטיפול המומלצים, ניתן להחלים כך שלא יהיו כאבים ? אני בת 39. האם מדובר בדרכי טיפול שאני אצטרך להמשיך לאורך שנים ? תודה רבה על העזרה.

יש שינויים ניוניים בעמוד השדרה הצוארי אבל לפי התיאור לא כאלו המסבירים כאב מימין וכדאי לברר זאת עם מומחה עמוד שדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה