רכישת עדשות מגע בארץ

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

08/12/2016 | 11:21 | מאת: יסמין

שלום :) בד''כ אנ ימזמינה עדשות מגע מחוץ לארץ אבל הפעם אין מי שיביא לי אותן ולכן אני נאלצת להזמין מהארץ . מבדיקה באתרים אני לא מצאתי אף עדשות שמתאימות בצורה מדויקת לעדשות שיש לי. על האריזה שלי כתוב שהקוטר הוא 14.2 BC 8.6 ו55 אחוזי מים in buffered saline אשמח לדעת עד כמה אחוזי המים משנים (מצאתי עדשות בארץ עם אוטו קוטר ובסיס אך עם 45 אחוזי מים ) ואם יש חרה מומלצת בארץ אשמח גם לדעת . תודה מראש, יסמין.

09/12/2016 | 07:42 | מאת: אורה אבזבקייב

שלום יסמין, אחוז המים משתנה מסוג העדשה ומחברה אחת לשנייה. כדי לדעת איזו עדשה תתאים לך יש לגשת לבדיקה אצל אופטומטריסט מוסמך.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע