הבנת תוצאות בדיקת עיניים

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

07/12/2016 | 19:57 | מאת: JC

שלום, קיבלתי תוצאת הבדיקה הבאה: free visus: R:6/12+2 L:6/15 subj: R:-1.00/-0.25*80 6/6 l:-1.00/-1.00*50 6/6 אשמח להבין מה זה אומר לגבי בחירת משקפי ראיה ומה לגבי עדשות מגע (בייחוד וקיימות כאלה מוכנות מראש שניתן לרכוש- מה אני צריך לבדוק, לשאול ולוודא שקיים בעדשות אלה לפני רכישה) תודה

09/12/2016 | 07:35 | מאת: אורה אבזבקייב

שלום, לא כדאי לרכוש משקפים מוכנים מראש (אם קיימים כאלו במרשם שלך) מכיוון שבמשקפים מוכנים אין התחשבות בצילינדר ובמרחק האישונים שלך (לכל אדם אינדיבידואלי). מבחינת עדשות המגע, אני מאוד ממליצה לגשת לאופטומטריסט מוסמך לצורך התאמת עדשות מגע- יש צורך בהתאמת סוג העדשה והקימור לעין שלך.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע