סטיה ממרכזים אופטיים.

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

31/03/2010 | 22:30 | מאת: ורדית

יש לי שאלה, שלום קודם כל, חזרתי לפני כמה זמ מאופטומריסט הוא ען שאת המשקף שמרכיבה היום עשו לי עם סטיה טיפה הציגדה במרכז עין שמאל בכל זאת טוען שהפידי שלי אותו פידי. האים סטיה לרוחב זה לא פידי? האים סטיית מרכזים זה לא רק לגובה? כלומר,יש לי רקע בפיזיקה ואופטיקה טיפה ויודעת מה זה פידי ואקס וכו ממנו השתמע שיש סטיה לא בגובה אלא ברוחב סטיה שמאלה ממרכז עין שמאל אך טוען משומה שהפידי בול 60 כפי שצריך להיות האים זה יתכן? תודה וכל טוב ורדית.

02/04/2010 | 10:38 | מאת: קובי בריג

פורום זה מטרתו לענות בקצרה לשאלות ספציפיות וממוקדות. אין ביכולתו של פורום זה ללמד אופטומטריה או אופטיקאות בהתכתבות ובודאי שלא לענות לאותה שאלה,שנשאלת עשרות פעמים בכל פעם ע"י אותו אדם בדרכים שונות תחת זהויות אחרות עמך הסליחה.

02/04/2010 | 20:44 | מאת: ורדית

לא מסכימה איתך כלכך שואלת מתוך מצוקה לכן שאלתי פעמיים השבוע בשם ורדית אך אין ליקשר לכל האחרות תוכל בכל זאת לייעץ ולענות תוד?

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע