מכבי מגן

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

28/06/2000 | 20:59 | מאת: חגית

רציתי לשאול האם בטוח מכבי מגן יכול בצורה כלשהי להשתתף בניתוח לייזר להסרת משקפיים?

28/06/2000 | 21:54 | מאת: יריב אבני

חגית שלום. אני מפנה אותך בתשובתי זו לשאלה דומה באחד הדפים הקודמים בפורום אשר דן בנושא. בכל אופן, למיטב ידיעתי לא ניתן כיסוי במכבי להסרת משקפיים בלייזר. בכל אופן כדאי להתקשר אל המוקד שלהם בטלפון 03-5143999 ע"מ לוודא באופן סופי. למרות עובדה זו עליי לידעך כי שמעתי בעבר על בחורה שנהנתה מהשתתפות הקופה ב"ניתוח" שכזה היות והסיבה לביצועו היתה רפואית ולא אסטטית. הבחורה היתה בעלת מספר 12 (!?) במשקפיה ועם פגם ראיה כלשהו והקופה החליטה לעזור בנושא. לא נראה לי שהסיכויים לכך כיום מרובים אבל בכל אופן שווה לבדוק תחילה. אשמח להתעדכן בנושא. בהצלחה.

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל