ניתוח בברך

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

13/06/2000 | 12:22 | מאת: יעל

בני משרת בצבא והוא אמור לעבור ניתוח בברך. רציתי לשאול האם ביטוח משלים של קופת חולים יכול לכסות הוצאות של ניתוח פרטי, מאחר ואינני מעוניינת שהוא יעבור את הניתוח במסגרת הצבא

14/06/2000 | 16:08 | מאת: יריב אבני

יעל שלום. חייל מוגדר כרכוש צה"ל. לא ניתן לבצע ניתוח פרטי ע"ח הקופה במסגרת שירותו הצבאי של בנך. גם אם היה בנך עובר ניתוח פרטי על חשבונו וחס וחלילה היתה נוצרת הסתבכות רפואית - הצבא לדעתי היה מעמיד אותו למשפט בגין אותה פגיעה ברכוש צה"ל. כמו תמיד אני מדגיש ואומר כי מומלץ לפנות לקופת החולים ע"מ לברר נושא זה עד תומו למרות שאני משוכנע כי זוהי התשובה הנכונה. אשמח להתעדכן בנושא .

15/06/2000 | 11:50 | מאת: אמיר לינצ'בסקי

יעל שלום, אני מצטרף לתשובתו של יריב אבני. יחד עם זאת, ידועים לי מקרים שהצבא הסכים לשחרר חיילים לחופשה ללא תשלום על מנת שייעברו בתקופה זו ניתוח על ידי קופת החולים שלהם. אני מציע לך לבדוקאפשרות זו הן עם שלטונות צה"ל והן מבחינת זכויותיכם בקופת החולים ובביטוח המשלים. אשמח לעמוד לרשותך במידע לגבי רופאים מנתחים בבית חולים אסותא, בית החולים הפרטי הגדול במדינה. בברכה, אמיר לינצ'בסקי מנהל שיווק בית חולים אסותא

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל