כללית מושלם

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

13/11/2001 | 13:26 | מאת: OK

שלום רב רציתי לשאול מה הדין בכללית מושלם לגבי טיפולי ריפוי בעסק לילד האם אתה יכול לתת לי תשובה לגבי נושא זה בתודה מראש אסנת

13/11/2001 | 15:35 | מאת: אייל

שלום OK, אין לי הרבה מושג בתנאים הפרטניים של כללית מושלם. יחד עם זאת, יש להם אתר באינטרנט שכתובתו היא http://www.clalit.co.il/mushlam ושם תוכלי למצוא חלק מהתשובות. בהגדרתם "טיפול בהתפתחות הילד", אני מאמין שכלול גם הריפוי בעיסוק. טיילי באתר על שלוחותיו ודומני שתמצאי מענה. בריאות ואושר למשפחתך. אייל.

07/08/2002 | 12:56 | מאת: זהבה וקנין

אני זקוקה למשקפי ראייה לקריאה,, האם הוקפת חולים כללית מושלם עוזרת ברכישה?

13/11/2001 | 17:30 | מאת: יריב אבני

ok שלום. בנוסף לאתר כללית בה תוכל למצוא בקלות תשובות לשאלותיך תוכל גם לפנות טלפונית אליהם לצורך בירור הנושא ב 9298799-03 או ב 800-802-800-1 בהצלחה.

15/11/2001 | 10:29 | מאת: אייל

אסנת שלום, מאחר ויצא לי לגלוש לאתר של מכבי, ראי את מה שהם מציעים בטיפול בהתפתחות הילד. לידיעה ואולי גם קלף למיקוח. טיפולים בהתפתחות הילד: 17.1 חבר הזכאי להשתתפות מכבי בטיפולים בהתפתחות הילד לילדו בגיל 6-3 שנים, ומיצה את מלוא הטיפולים להם הוא זכאי ממכבי עפ"י החוק, יהא זכאי לטיפולים נוספים בכל שנה קלנדרית בתחום גילאים זה, לאותו ילד, על חשבון "מגן-כסף" ובכפוף להשתתפות עצמית של החבר בשעורים כדלקמן: (א) לילד המטופל במקצוע אחד: (1) בעבור הטיפול ה- 28 במספר ועד הטיפול ה- 40 במספר - בהשתתפות עצמית של 20 ש"ח לטיפול. (2) בעבור הטיפול ה- 41 במספר ועד הטיפול ה- 60 במספר - בהשתתפות עצמית של 40 ש"ח לטיפול. (ב) לילד המטופל ב- 2 מקצועות או יותר, יינתן בעבור הטיפול ה- 55 במספר ועד הטיפול ה- 70 במספר - בהשתתפות עצמית של 40 ש"ח לטיפול

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל