"דנטאלי ישיר"

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

03/06/2000 | 09:29 | מאת: דובי

בעת ביקור אצל רופא השיניים שלי מצאתי בחדר ההמתנה שלו פרסומת לתוכנית "דנטאלי ישיר" לטיפול שיניים אצל רופאי השיניים חברי הסתדרות רופאי השיניים .הרופא אמר שהתכנית מאפשרת לפנות לכל רופא שיניים כולל אותו.האם מדובר בקופת חולים חדשה, חברת ביטוח חדשה או חברת בת של חברות ישירות מוכרות ? האם תוכלו להמליץ אם כדאי לי להצטרף אליה ?

03/06/2000 | 22:15 | מאת: ד"ר רוזנווסר רונן

דובי שלום! דנטאלי ישיר הוא השם שנבחר על ידי מוסדות ההסתדרות לרפואת שיניים כדי להוביל מסע פרסום ולהעלאת מודעות ליתרונות ברופא שיניים אישי-משפחתי. אין זו חברת ביטוח ,ההפך הוא הנכון!

04/06/2000 | 13:25 | מאת: יריב אבני

ד"ר רוזנווסר, תודה על האינפורמציה.

04/06/2000 | 23:15 | מאת: נתן

תודה על העדכון -חבל"ז בזב"ז!

04/06/2000 | 13:24 | מאת: יריב אבני

דובי שלום. אינני מכיר את תוכנית "דנטאלי ישיר" אך תשובתו של ד"ר רוזנווסר רונן נראית לי מספקת.

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל