ביטוח טיסה בהריון

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

26/05/2000 | 17:39 | מאת: יעל

האם ישנה בעיה בביטוח נשים הרות במהלך טיסה לחו"ל, אם כן אזי מאיזה שבוע (חודש) יש שינוי בביטוח הרגיל.

28/05/2000 | 18:21 | מאת: יריב אבני

יעל שלום. ביטוח הנסיעות לחו"ל אותו מעניקות חינם חברות כרטיסי האשראי אינו מכסה נשים בהריון, ניתן להרחיב את הכיסוי עד השבוע ה 26 להריון תמורת תשלום פרמיה נוספת. ניתן להרחיב כיסוי זה גם באמצעות חברות הנסיעות המוכרות את חבילות הנסיעה לחו"ל. מומלץ להתקשר לסוכנות הביטוח אשר עורכת את ביטוח הנסיעות ע"מ לקבל יותר אינפורמציה. אם ברשותך כרטיס ויזה או דיינרס עלייך להתקשר ל 03-9532888 לקבלת פרטים אלו. נסיעה נעימה.

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל