בעיית כליות

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

03/06/2001 | 14:59 | מאת: SUN

שלום, יש לי מכתב מרופא אשר מציג את שם הבעיה הרפואית: PLOYCYSTIC KIDNEY L HYPERTENSION רציתי בבקשה לדעת, מה זה בדיוק אומר, והאם לחברת ביטוח תהיה אינטרס לא לבטח אותי, או לענות לי תשובה שלילית על קבלתי לביטוח אצלם? או האם זה כרוך בתשלום נוסף? שאלה נוספת: אם התחלתי את ביטוח החיים חודש לפני גילוי מחלה זו, האם חברת הביטוח תעשה לי בעיות, במידה ויתעוררו כאלה? מצפה לתגובה הכי מהירה שיכולה להיות !!! תודה מראש.

04/06/2001 | 08:59 | מאת: צביקה

1.לגבי הבעיה הרפואית כדאי שתתיעץ עם הרופא המטפל. 2. כדי לדעת אם אתה יכול להתקבל לביטוח אתה חייב למלא הצהרת בריאות. 3. אם התקבלת לביטוח לפני גילוי המחלה לא צריכה להיות לך בעיה. אם יש לך שאלות נוספות שלח אלי דוא"ל ע"י הקלקה על שמי בכחול.

05/06/2001 | 09:07 | מאת: יריב אבני

sun שלום. יש לי מבוטח עם בעיה דומה אשר ערכנו עבורו ביטוח רפואי. חברת הביטוח כמובן החריגה כל בעיה אשר תהיה קשורה באותה בעית כליות ( "בעקיפין או במישרין"). אם הבעיה התגלתה טרם כניסתך לביטוח- ישנן מספר אפשרויות: 1. חברת הביטוח תחריג את הבעיה הפציפית- כלומר אין כיסוי לבעיה זו. 2. חברת הביטוח תגבה תוספת פרמיה בגין הבעיה- ותבטח אותך כאדם בריא לכל דבר. 3. צירוף אפשרות 1+2. 4. דחיה מביטוח- עקב מצב רפואי. הכל תלוי במהות הבעיה. אם הבעיה התגלתה לאחר כניסתך לביטוח אזי לא אמורה להיות בעיה ואתה מבוטח ע"י חברת הביטוח. כאן המקום לציין כי בעיה מולדת ( מלידה) לא מכוסה ע"י חברות הביטוח ( כולן), וכפי הידוע לי בעיה זו הינה מולדת ואף תורשתית ( אולי אני טועה?!), ולכן יתכן ואין כיסוי למחלה גם אם התגלתה לאחר כניסה לביטוח. בקיצור, על מנת שאוכל לתת לך תשובות קונקרטיות, עליך למלא הצהרת בריאות, לצרף מכתב מרופא מטפל, ולבקש מחברת הביטוח לערוך עבורך "חיתום עקרוני" טרם כניסתך לביטוח. תוכל ליצור עמי קשר ישירות ב: [email protected] או באמצעות הקלקה על שמי בתחילת התשובה. בהצלחה.

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל