ביטוח נסיעות לחו"ל אחרי ניתוח

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

08/09/2016 | 07:47 | מאת: חיים

שלום לכולם. לפני שנה וחצי עברתי ניתוח קיצור קיבה, ולפני חודש עברתי ניתוח אורולוגי. בעוד שלושה שבועות אני טס לרומניה לשבוע. אני לא מבין כלום בנושא הביטוח (תמיד השתמשתי בברירת המחדל הכי פשוטה). האם יש צורך בביטוח מיוחד כרגע, ואיך לעשות אותו (האם בכל חברה ניתן? האם צריך לבקש כיסויים מיוחדים? האם זה יקר נורא?). אשמח לאיזשהו הסבר קצר בנושא. המון תודה, חיים

שלום חיים , לפני רכישת ביטוח עליך לוודא עם הרופאים המטפלים שלך שאתה אכן כשיר לנסיעה לחו"ל. לאחר מכן בוודאי שעליך לרכוש ביטוח מיוחד הכולל כיסוי למצב רפואי קודם שחל בששת החודשים האחרונים. ביטוח זה בדרך כלל יקר יותר אולם מרכיב הפרמיה תלוי משתנים רבים נוספים שאינם מופיעים בשאלתך. שים לב שרוב תוכניות הביטוח קובעות החמרה למצב קיים רק אם לא חל שינוי במצב במהלך ששת החודשים שקדמו לנסיעה כך שאם אתה מקבל מידע שהרחבה רגילה למצב רפואי קיים מספיקה, דע שזו טעות. חברות פספורטכארד, מגדל , הראל וכדומה מציעות ביטוחים למצבים שטופלו בששת החודשים האחרונים. אתה מוזמן לפנות לכל אחת מהחברות, להצהיר על מצבך הרפואי ולבחון את המוצר המתאים לך ביותר בהצלחה רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל