התלבטות בין חברות ביטוח

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

12/07/2016 | 21:14 | מאת: קובי

אני צריך לעשות ביטוח לתקופה ארוכה בחו"ל, וההתלבטות היא אצל איזו חברה הכי שווה לעשות ביטוח? מבחינת השוואת מחירים וכיסויים הגעתי למסקנה שהכי שווה לי לעשות או ביטוח של הראל או ביטוח של מגדל. אני רק לא יודע איזו חברה עושה פחות בעיות בהחזרת כסף, בעיות של בירוקרטיה כשאתה נמצא בחו"ל דל באמצעים וזמינה באמת ועוזרת כשאתה צריך אותה. אני רק רוצה לדעת עד כמה כל אחת מהן אמינה ואם אני יכול להיות בטוח שאני עושה ביטוח בחברה טובה שתעזור לי באמת כשאצטרך. יש דרך לראות את דעת המבוטחים השונים שנתקלו בבעיות בחו"ל ומספרים על ההתנהלות מול חברת הביטוח? לא הצלחתי למצוא משהו מספיק ברור באינטרנט על דעת הקהל למעט השוואת מחירים. אני אשמח לעזרה. תודה!

שלום קובי, נסה את אתר המפקח על הביטוח בכתובת הבאה http://mof.gov.il/Releases/Pages/madadim.aspx בהצלחה

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל