התלבטות בין פוליסות ביטוח לחו"ל

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

19/06/2016 | 13:39 | מאת: יגאל

שלום, עד היום בנסיעות לחו"ל עשיתי ביטוח באמצעות קופת חולים כולל כיסוי החמרה במצב קיים (לוקח כדורים ליתר לחץ דם, מאוזן כבר שנים). אני עומד ליסוע לארה"ב לחודש ונאמר לי על ידי חברים שעדיף לעשות ביטוח ישירות באמצעות חברת ביטוח הראל או הפניקס ולא באמצעות הקופה שגם היא מבוטחת באמצעות חברת ביטוח (כלל). מה ההבדל בין ביטוח דרך הקופה לבין עשיית ביטוח ישירות בחברת ביטוח (הראל או פניקס)? האם זה משנה מבחינתי לגבי החמרת מצב קיים?

שלום יגאל, שאלתך קצת יותר מורכבת ממה שאתה מכוון אליו. השוואה בין פוליסות ביטוח אינה עניין של מה בכך, קל וחומר כאשר יש מגוון של כיסויים מותאמים לפי יעדים, צרכים אישיים אחרים וכו'. אתה אמנם מכוון למצבך הרפואי ויחד עם זאת ישנן אלמנטים נוספים שהייתי משווה ביניהם כגון תקרות הכיסוי בפוליסה (ארה"ב אינה מדינה זולה כלל וכלל), הרחבות ייעודיות ועוד. הצעתי הטובה ביותר אליך - פנה לסוכן ביטוח עם הפוליסות המוצעות על מנת שיעשה השוואה מקצועית. בברכה, רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל