כיסוי המשך טיפול בארץ

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

24/04/2016 | 18:14 | מאת: ליז

פוליסות של מרבית חברות הביטוח מציעות כיסוי המשך טיפול בארץ. האם בכלל יש משמעות לכיסוי הזה במקרה של אזרח ישראל היוצא לטיול בחו"ל, הרי ברגע שהוא חוזר מהטיול הוא מוטפל בארץ כאזרח במסגרת ביטוח בריאות ממלכתי? תודה

שלום ליז, לאחרונה הוציאה המפקחת על הביטוח הוראות חדשות המתקנות את פוליסת הביטוח ומסירות את כיסויי המשך הטיפול בארץ שכן כפי שכתבת, הכיסוי ניתן באמצעות שירותי קופות החולים או ביטוחים פרטיים אחרים הקיימים בארץ. בברכה, רן

27/10/2016 | 12:30 | מאת: נלי

במילים אחרות, במידה והמבוטח עובר תאונה או כל דבר אחר, אם חזרתו לארץ קופת חולים ממשיכה את הטיפול ללא תשלום נוסף מצד המבוטח? מנסה להבין, מדוע חלקם מחברות הביטוח ממשיכות להכניס את הסעיף "המשך טיפול בארץ" לפוליסות חו"ל. אודה לתשובתכם

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל