המשך טיפול בארץ לאחר תאונת דרכים

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

13/04/2016 | 09:39 | מאת: יוסי

לאחר תאונת דרכים שהתרחשה בחו"ל האם קופות החולים מטפלות במסגרת המשך אישפוז וטיפול בארץ בנפגעי תאונות דרכים שנפגעו בחו"ל (אישפוז וטיפולים שונים)ואם לא על מי מוטל המימון.ברור שהטיפול בחו"ל חל על חברת הביטוח, אך מה קורה כשחוזרים לארץ??

שלום רב, חלקן של תוכניות הביטוח כוללות המשך טיפול בישראל עד תקרות כיסוי מסויימות הנקבעות על פי ימי אשפוז או סכום מסויים. בעיקרון המשך הטיפול ניתן על ידי קופות החולים שבאות בחשבון עם חברות הביטוח השונות, לרבות אולי חברת ביטוח מחו"ל שרלוונטית לתאונה. בברכה, רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל