בטוח נסיעות לחו"ל בשלבי אבחון רפואי

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

17/02/2016 | 12:46 | מאת: ורד

אני נמצאת בבדיקות רפואיות על מנת לשלול טרשת נפוצה. נאמר לי שלא אוכל להיות מבוטחת בנסיעה לחו"ל, בכוונתי לנסוע לסופ"ש קצר לרומא. מי מבטח בשלבים אלו?

שלום רב, ישנן מספר חברות בדוק שמבצעות הליך של חיתום רפואי ולמצבים רפואיים מסויימים כגון פספורטכארד, מגדל וכדומה . הדרישות הן כשירות לטיסה ונסיעה ולמעשה הסיכון יגולם בדמי ביטוח מתאימים. כשירות לטיסה ויציאה לחו"ל תיקבע על ידי הרופא המטפל ובהתאם לקביעתו חברת הביטוח תקבע את הכיסוי ודמי הביטוח . בברכה, רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל