מבקשת הבהרה

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

17/11/2015 | 18:34 | מאת: שרית

פניתי לחברת ביטוח לקבלת הצעה לביטוח חו"ל. אני לאחר ניתוח "קטן" לפני כשבועיים. תשובת החברה היתה שכל מה שקשור לניתוח יבוטח בתקרה של 50 אלף דולר, כל השאר עד כמליון שח. מבקשת לדעת אם סכום של 50 אלף דולר מספיק? (לפי נציגת הביטוח זה סכום מעל ומעבר לטיפול ראשוני ולייצוב המצב ואז בכל מקרה הם מטיסים לארץ) אשמח לשמוע את עמדתך בנושא. שאלה נוספת האם יש הגיון לעשות מספר ביטוחים במספר חברות להבטיח כיסוי גבוה יותר. תודה רבה רבה שרית

18/11/2015 | 03:53 | מאת: שרית

מידע חשוב - ארץ היעד היא הונגריה תודה רבה

שלום שרית, סכום הכיסוי שהוצע לך לבעיה הרפואית בהתחשב בכך שמדובר בהונגריה אמור לתת מענה הולם למתן טיפול ראשוני ביעד ובמידת הצורך הטסה חזרה לישראל. אני מתרשם שלא מדובר באירוע רפואי גדול וכך גם הסיכוי להחמרתו. כמובן שמצב מאוד מסובך רפואית וחוסר יכולת להטיס חזרה לארץ עלולים לייצר עלויות גבוהות בכל מקום בעולם. מבחינת ריבוי ביטוחים - יש הגיון בלבטח את בריאותך במספר חברות ביטוח וליהנות מכל הכיסויים במצטבר. יחד עם זאת חשוב לשים לב שכל הביטוחים נונתים מענה להחמרה של אותה בעיה רפואית בצורה מפורשת. בהצלחה רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל