ביטוח חו"ל כולל תרופות קיימות

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

31/10/2015 | 15:09 | מאת: אחינועם

אני מתכנן נסיעה לחו"ל. אני נוטל תרופות באופן קבוע. ייתכן ואצטרך להאריך את השהייה שלי. האם יש ביטוח שמאפשר לקבל תרופות שאני נוטל באופן קבוע?

שלום אחינועם, אינני מכיר בנמצא חברות המכסות טיפול תרופתי ידוע וקבוע. זה בניגוד לכל עיקרון ביטוחי שאמור לתת מענה לבלתי ידוע. מומלץ לקחת מהארץ מספיק תרופות גם לתקופת הארכה או לכל הפחות לקחת מהרופא המטפל את השמות הגנריות של התרופות על מנת שתוכלי לרכוש אותן גם בחול. נסיעה טובה

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל