ללא מסמכים

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

24/09/2015 | 19:12 | מאת: כוכבה א.

קניתי בטוח בטלפון לפני שבועיים עד היום לא קיבלתי פוליסה הטיסה שלי ביום שני הקרוב בבוקר מה שאומר שלא אקבל בדואר מה עושים לנסוע ללא מסמך?

שלום רב, הפוליסה עצמה היא בדרך כלל חוזה אחיד שניתן להוריד מאתרי האינטרנט של כל אחת מהחברות. מה שחשוב לקבל זה מסמך הנקרא "דף רשימה" או "דף פרטי הביטוח". זה המסמך שמעיד על פוליסה בתוקף ואמור לפרט את פרטי המבוטחים, תאריכי הביטוח ותוספות ככל שרכשת. אם לא קיבלת את זה, צרי קשר עם חברת הביטוח שישלחו לך את זה באי מייל או פקס. אחרת לא יהיה בידיך מסמך המעיד על פוליסה בתוקף. בהצלחה ונסיעה טובה.

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל