ביטוח נסיעות לחו"ל

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

07/09/2015 | 22:04 | מאת: איציק

אני עתיד לטוס לארה"ב (ניו יורק) לחופשה בת שבועיים . אני באופן קבוע נוטל 7.5 מ"ג של כדור מסוג אנלפריל לצורך הורדת לחץ דם ,כאשר לחץ הדם שלי מאוזן באופן קבוע. מעבר לכך איני נוטל שום כדור נוסף. שאלתי, האם אני צריך להוסיף לפוליסת הביטוח שלי תוספת של החמרה במחלה קיימת או שאני יכול לבטח עצמי בפוליסה רגילה ללא ההחמרה. אודה על תשובתך בברכת שנה טובה איציק

שלום איציק, רכישת הרחבה של מצב קיים תלויה למעשה בנהלים של כל חברת ביטוח. אינני מכיר את נהלי החיתום הרפואי של חברות הביטוח השונות אולם מאחר ואני יועץ לחיתום רפואי לחברת פספורטכארד (נא ראה זאת כגילוי נאות) אני יכול לציין כי אם מדובר על תרופה אחת בלבד ומצב מאוזן, בפספורטכארד לא תידרש לרכישת הרחבה למצב רפואי קיים (וכמובן יהיה כיסוי לכל החמרה חו"ח). יכול להיות שחברות נוספות גם מאמצות את אותה גישה חיתומית אולם המלצתי היא לבדוק באופן ישיר. בברכת נסיעה טובסה ושנה טובה, רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל