הפרעות קצב.

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

02/09/2015 | 09:35 | מאת: בן שאול

אני בן 64 וסובל כבר במשך שנים מהפרעות קצב ומטופל בכדורים באופן קבוע.לפני כל נסיעה לחול אני מדווח על המצב, ולא נדרש לשלם תוספת כלשהי. האם אני מכוסה לגבי החמרה במצבי? האם עלי לבקש הרחבה כלשהי להחמרה של מצב קיים? תודה.

שלום רב, באופן עקרוני התשובה היא כן. בכל רכישת ביטוח יש לוודא שמעבר לכיסויים הכלליים שבתכנית הביטוח, יש התייחסות ספציפית למצבים רפואיים שונים כפי שבמקרה שלך. העובדה שאתה מדווח לא בהכרח מעידה על כיסוי. היא תסייע לך אולי לאחר מכן אבל ברגע האמת אתה עלול להיתקל בקשיים. רצוי מאוד לרכוש תכנית הכוללת כיסוי להחמרה במצבך הרפואי (חס וחלילה) עת אתה שוהה בחו"ל ושיהיה ברור כי כיסוי כזה קיים. בהצלחה

02/09/2015 | 11:51 | מאת: בן שאול

תודה רבה.

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל