ביטוח נסיעות לטיפול Ivf בחול

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

23/08/2015 | 06:36 | מאת: עינת

שלום, אני נוסעת לטיפול ivf לחול , הטיפול כולל הרדמה שאיבת ביציות ( בהרדמה מלאה ל-10 דקות) וכעבור 5 ימים החזרה. בבית חולים באירופה, איזה ביטוח עלי לרכוש ?

שלום עינת למעשה אין שום ביטוח שמכסה טיפולים או השלכות בחו"ל. לפיכך, ביטוח נסיעות רגיל בכל אחת מחברות הביטוח שיענה על צרכים אחרים אמור להספיק (צרכים כגון בעיות רפואיות שאינן קשורות בטיפול, כבודה ומטען וכדומה ). כאמור אף חברת ביטוח לא נותנת מענה לטיפול עצמו והשלכותיו. בברכה רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל