תביעה כנגד ביטוח

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

20/08/2015 | 22:28 | מאת: מיטל

נסענו לתאילנד אני בעלי ו 3 ילדי. עדינו ביטוח מורחב של הראל בעלי שהר את הרגל באחד מבתי המלון בו שהינו. קיבלנו החזר מהביטוח על הוצאות רפואיות הטיול נהרס לנו השאלה את מי אפשר לתבוע בגין עוגמת נפש, חסכנו כל כך הרבה זמן בשביל זה וברגע אחד נהרס הכל. עד היום חודש וחצי אחרי הוא בבית עם שבר אשמח לשמוע אם יש מקום לתבוע תודה

שלום רב, מבלי לדעת מה הן נסיבות האירוע, אם הוא שבר את הרגל במתחמי המלון ככל הנראה האופציה העומדת לכם היא להגיש תביעת נזיקין נגד המלון בברכה רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל