ביטח לאחר אשפוז

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

15/07/2015 | 21:38 | מאת: סיון

ערב טוב בני שוחרר היום לאחר יאשפזו של חמישה ימים בעקבות וירוס בשם אדנו. שבוע הבא אנו אמורים לטוס לחול. חברת הביטוח אליה פניתי מוכנה לבטח לא כולל כל מה שקשור לווירוס.. האם ידוע למישהו על חברה שמוכנה לבטח גם מאושפזים שלא עבר שבועיים מיום האשפוז עד לנסיעה לחול? גם אם זה כרוך בעלויות נוספות..

שלום סיון, יש חברות שיודעות לבטח מצבים רפואיים שטופלו בסמוך לנסיעה לחו"ל. אני מציע לבדוק בפספורטכארד , הפניקס ומגדל . יש לקחת בחשבון שהכיסוי המוצע ככל שזה יתאפשר, יהיה רק להחמרה במצב הרפואי ולא לטיפול שוטף איתו ייצא בנך מהארץ (בהנחה והוא על טיפול תומך כלשהו). בהצלחה ונסיעה טובה. רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל