הפעלת שני ביטוחי בריאות

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

21/06/2015 | 10:01 | מאת: מוטי

שלום, האם ניתן להפעיל ביטוח נסיעות חינמי דרך כרטיס אשראי (פלטינום), ובנוסף לרכוש ביטוח רגיל בחברה אחרת, כך שבמידת הצורך לתבוע אחת מהן? (בחינמי ביטוח כבודה טוב יותר וברגיל הרפואי טוב הרבה יותר). במידה וזה אפשרי, האם קיימים ייתרונות נוספים לסידור זה? תודה מוטי

שלום מוטי אכן ניתן להפעיל שני ביטוחים במקביל. לך כמבוטח שמורה הזכות להחליט בעת הצורך איזה מהביטוחים להפעיל בעת מקרה ביטוח. למען הגילוי הנאות יש לציין בפני החברה הנתבעת על קיומו של ביטוח נוסף. יכול להיות שחברות הביטוח השונות תחלטנה לבצע התחשבנות ביניהן אבל זה מאחורי הקלעים ולא נוגע לך. ושלא תצטרך. נסיעה טובה רן

24/06/2015 | 12:07 | מאת: מוטי

תודה על המענה המהיר. שאלה נוספת ברשותך. הביטוח של כרטיס האשראי, מעניק לי הוצאות אישפוז של $700,000, אולם מגביל את יום האישפוז ל- $2,500 ושכר מנתח ל- $20,000. האם ניתן לתבוע את הביטוח הנ"ל על $2,500 ליום ואת ההפרש אם יהייה צורך, מחברת הביטוח הנוספת? תודה

שלום מוטי באופן עקרוני התשובה היא כן. יתירה מכך, כפי שציינתי תוכל לבחור איזה ביטוח אתה מעוניין להפעיל בהתאם למקרה. כך שאם בביטוח אחד יש הגבלת כיסוי ליום ובשני אין, תוכל להפעיל את הטוב מביניהם. אני מאחל לכולנו שלא נצטרך לבחון את העניין בפועל . רק בריאות והנאה מהנסיעה. רן.

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל