שאלה לגבי מספר ביטוחי בריאות במקביל

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

28/04/2015 | 18:45 | מאת: י א

אני נוסע לחו"ל לטיול ולצורך העניין רוכש ביטוח נסיעות. בנוסף לביטוח רציתי להפעיל את ביטוח הנסיעות של כרטיס האשראי שלי אך נציג חברת הביטוח טען שזה לא רעיון טוב להפעיל ביטוח בכמה מקומות במקביל גם אם הביטוח חינמי מאחר ובמקרה של תביעה החברות יריבו ביניהן מי ישפה אותי והעניין יעכב את קבלת ההחזרים. האם הוא צודק? תודה!

שלום רב, הוא טועה ומטעה. זכותך המלאה כמבוטח להגיש תביעת ביטוח לכל חברה בה אתה מבוטח, לפי בחירתך החופשית. נכון הוא שחברות הביטוח יכולות לבצע הליך שנקרא סברוגציה בו הן מגישות אחת לשנייה הודעה על כיסוי משותף. יחד עם זאת, זה נעשה מאחורי הקלעים מבלי שזה יפריע למבוטח לקבל את המגיע לו מאחת החברות. נסיעה טובה

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל